De kraftsamlar mot mobbning

Tillsammans vill de genom sina föreläsningar inspirera sina besökare. - Foto: Pressbild

Tre Kalmarprofiler arrangerar föreläsningskväll.

delningar

Den 6 februari anordnar Kalmarsimmaren Miranda Arvidsson en föreläsningskväll på Scandic Kalmar Västra tillsammans med Björn Mortensen och Mats Billmark. Tanken är att man ska bjuda på en kväll fylld av inspiration, god mat, dryck, kaffe och en massa mingel.

Under kvällen kommer man att kunna lyssna på författaren Mats Billmarks föreläsning "Oro och ångest syns inte". En föreläsning som belyser psykisk ohälsa, oro och ångest.

– Mats och hans fru skrev boken "Lär dig leva" tillsammans. Det kommer att handla om deras erfarenheter tillsammans med tips och råd om ångesthantering, säger Miranda Arvidsson.

Även Kalmarprofilen Björn Mortensen, känd främst som speaker, kommer under kvällen att genomföra sin föreläsning "Livet, döden och allt däremellan". Miranda själv kommer att föreläsa om mobbning.

– Min föreläsning handlar till 50 procent om simning, prestationsångest och hur jag tagit mig dit där jag är. Även hur man hanterar motgångar. Resten kommer att handla om mitt företag och varför jag kämpar för att få bort mobbning, säger Miranda.

Hur kommer det sig att ni tre synkar ihop och gör detta?

– Mats Billmark har varit lite rådgivare i mitt företag. Vi kände att det kunde vara kul att göra något tillsammans. Jag och Björn har gjort en liknande grej tidigare. Vi kände att det skulle vara roligt att göra igen. Sen erbjöd sig Scandic att ställa upp med mat och så. Det klaffade väldigt bra.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar