Laddar

De tar över restaurangen på Guldfågeln Arena

Tar över verksamheten vid årsskiftet.

delningar

I dag driver de restaurangen på Hotell Brofästet i Kalmar. Nu utökar de sin verksamhet och kommer ta över driften av restaurang- och konferensdelen på Guldfågeln Arena.

– Vi vill växa i Kalmar och satsa mer på konferensverksamhet. Vi tror att det kommer öka i Kalmar och när den här möjligheten på Guldfågeln Arena dök upp, tog vi den, säger Tomas Jonsson, vd för Kalmarsunds Restauranger.

Övertagandet från Rasta, som haft verksamheten sedan arenan var ny 2011, sker vid årsskiftet.

– Lokalerna kommer fräschas upp i samförstånd med Kalmar FF och sedan blir det en inkörsperiod. Allt ska vara helt klart till första seriematchen i alla fall.

Luncherna kommer dock att rulla på som vanligt från och med den 8 januari, meddelar Jonsson.

– Tanken är att satsa mycket på event, mässor och konferenser. Vi har sikte på ytterligare en sådan anläggning, men vi vill inte säga mer innan det är klart.

Vad kommer hända med personalen som jobbar inom Rastas organisation nu? – De kommer vi erbjuda att jobba kvar. Vi kommer omorganisera oss och det kan till och med bli tal om nyanställningar.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.