Laddar

DEL 4: Grinders, skolrugby och succémäklare

I den fjärde och sista av 24Kalmars återblickar på året som har gått kan du bland annat läsa om polisens virala tv-klipp, avslöjanden och rugbyfesten.

delningar

Här hittar du ett antal av de artiklar som blev mest uppskattade under perioden oktober-december.

En av 24Kalmars mest lästa artiklar någonsin blev nyheten om polisens virala tv-klipp, där de förklarade vad en grinders används till av personer som röker cannabis.

Succémäklaren Selma Kahrimanovic berättar om sin väg till drömjobbet, och den udda arbetsintervjun som gav henne chansen.

Det hade inte ens gått en vecka men ändå valde  Ayman Nasser att sälja restaurangen på Kvarnholmen. ”Förhoppningen är att vi ska kunna öppna en food truck istället, det är betydligt mindre hyra där”, sa han till 24Kalmar.

24Kalmars avslöjande om trakasserierna mot en kvinna fick spridning över hela landet och togs upp av bland annat SVT, Aftonbladet och TT. Efter en utredning blev det klart att flera av de misstänkta männen sparkades från bygget.

För fjärde året i rad så livesände 24Kalmar de prestigefulla rugbymatcherna. Här hittar du en stor bildbomb från rugbyfesten.

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.