Dolly Style vill sprida färger och ljus i höstmörkret

"De som bor i Kalmar har en väldigt charmig dialekt", säger en av gruppens medlemmar inför helgens spelning.

delningar

På lördag ska Kalmarsalen fyllas av pastellfärger, glitter och massvis av popmusik. Det är nämligen då som Molly, Holly och Polly i Dolly Style tittar förbi med sin färgsprakande turné: L-O-V-E Tour, som 24Kalmar skrivit om tidigare.

Den populära tjejgruppen har nyligen spenderat en lång tid inne i studion. Och efter en spelning hos Lotta på Liseberg i somras gav tjejerna sig därefter ut på en rikstäckande turné. Starten gick av i Linköping den 22e september och som senast besökte man Växjö Konserthus under fredagen.

– Turnéns första spelningar har gått väldigt bra måste jag säga, säger Molly i Dolly Style till 24Kalmar.

Känner ni att ni har kommit in i turnélivet?

– Både jag och nej faktiskt. Vi har inte varit iväg så länge så vi har inte riktigt kommit in i det än. Det har mer känts som en väldigt lång arbetsdag. Vi åker alla tillsammans i en stor minibuss och har med oss fyra stycken dansare. Så vi är ett stort tjejgäng som åker runt vilket är väldigt roligt.

Dolly Styles spelning i Kalmar blir stopp nummer fem på deras Sverigeturné. Och enligt Molly är man väldigt laddade inför besöket.

– Jag har ingen direkt koppling till staden men jag vet att de som bor i Kalmar har en väldigt charmig dialekt. Men jag har aldrig åkt dit själv för att hänga om det inte haft med jobbet att göra. Och nu i helgen blir det väl mest att fokusera på spelningen men får vi tid att kolla runt i Kalmar lite vore det väldigt kul.

Från vänster till höger: Holly, Polly och Molly från Dolly Style. Foto: Emilie Rosenblad

Nyligen släpptes musikvideon till deras nya singel "L-O-V-E". Och den nya låten, med sin 80-talsinspirerade musikvideo, är en av många låtar som Molly, Holly och Polly kommer att bjuda på under lördagen.

– Det är en härlig kärlekslåt som handlar om att man tycker om någon väldigt mycket. Och i videon är det mer av ett fokus på det roliga och det komiska. Vi kände att det passade bra och ville främst sprida glädje genom den. Just att man ska ta in det lättsamma så att allt inte blir för seriöst hela tiden. Blanda in roliga element i vardagen helt enkelt.

Jag läste att ni under turnén kommer att bjuda på fler nya låtar och en ny produktion. Vad kan man berätta om det?

– Vi har tre nya låtar där vi har varsin egen låt i själva showen. Och det känns jättekul att få göra någonting med min egna karaktär. Min låt heter "VIP" och handlar om min egna väldigt viktiga person så den betyder mycket för mig. Den är romantisk, vacker och väldigt rosa.

Vad ser du mest fram emot på er spelning i helgen?

– Jag ser fram emot att få se publiken och känna av deras vibe. Det ska också bli kul att få prata med dem efter spelningen och få någon minut till att se vilka som är där och höra vad de tyckte.

Hur tycker du att spelningarna har tagits emot hittills under turnén?

– De har tagits emot jättebra. Det känts som det var länge sedan som vi träffade fansen så det har betytt mycket att få komma ut och träffa dem. Att vi från båda sidor blir lite uppdaterade kring vad som har hänt.

Om man inte har köpt en biljett ännu, varför tycker du att man ska titta förbi på lördag?

– Om man vill komma iväg från sin vardagliga miljö och få uppleva någonting roligare, bli lite gladare och få lite färg, ja då ska man komma till Kalmarsalen på lördag. Är man inte redo för höstmörkret ännu då tycker jag att man ska komma förbi så ska vi försöka sprida lite ljus och färg, för det behövs nu, avslutar Molly.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar