Domaren fick bryta FGOIF:s match: "Surt"

Det är osäkert om det blir ett nytt speldatum eller ej.

delningar

Under lördagen begav sig Färjestadens GoIF ned till Skåne för att möta Hammenhögs IF. Men redan efter 27 minuter spelade avbröts matchen på grund av blixt och åska. Efter en överläggning mellan domarna togs beslutet att matchen ej skulle genomföras.

– Vi fick avvakta i cirka 35 minuter och sedan kom beslutet från domarna om att inte återuppta matchen. Det är lite surt då vi har åkt 27 mil, säger Johan Rosén Lidholm, huvudtränare FGOIF.

Om Färjestadens GoIF och Hammenhögs IF lyckas komma överens om ett nytt datum kan de resterande 66 minuterna spelas färdigt. Det kan också bli så att det Svenska fotbollsförbundet beslutar att matchen ska skrivas till oavgjord med resultatet 0-0, som det stod när matchen avbröts.

– Det är lite tråkigt att det blev så. Vi har ju alla våra matcher på helger och det är så långa resor. En veckomatch känns nästan omöjlig och sen har vi kostnaderna och att alla spelare ska kunna. Vi vet inte riktigt hur vi ska gå vidare just nu men vi får se över möjligheterna om det går att spela, säger Johan Rosén.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar