Laddar

Duran & Mollan storsatsar inför jubileumspremiären

Den omtyckta duon har underhållit barnfamiljer i tio år. I veckan firas jubileet med en sprakande allsångsföreställning.

delningar

Duran & Mollan var först ett projekt som bara skulle pågå i ett år. Nu, tio år senare, är skådespelarna fortfarande igång och underhåller sin växande publik. Nu på onsdag, den 28 juni, är det äntligen dags att fira jubileet efter flera månaders planerande och detta ska göras med en livlig allsångsshow.

– Föreställningen kommer bjuda på lite återblickar, men den innehåller även nya delar. Till exempel kommer vi sjunga en nyskriven ”Ja må du leva-låt”, som vi hoppas kommer fastna så att publiken kan sjunga den hemma, berättar Anna Rydell som medverkar som Duran och manusförfattare.

Att de är omtyckta råder det ingen tvekan om. Biljetterna till föreställningen är snart slutsålda och deras låtar på Spotify har överskridit en miljon lyssningar. De flesta som lyssnar är från Kalmar, men duons publik växer även i Stockholm, något som Anna Rydell tycker är jättekul.

– Vi ska på turné i höst där vi åker till olika svenska städer. Turnén kommer avslutas i Stocholm, det ska bli roligt.

I nuläget ligger dock fokuset på allsångsshowen och att underhålla publiken.

– Jag hoppas att publiken känner att de får en chans att fira i samband med föreställningen, för vi brukar säga att det alltid finns något att fira. När det händer så mycket tråkigt i världen är det viktigt att hitta saker att glädja sig åt, säger Anna Rydell.

Relaterade artiklar