Efter företagets flytt – nu söker man personal

"Vi söker någon som är serviceinriktad och skruvkunnig," säger platschefen.

delningar

Hydroscand är ett familjeägt företag som monterar och säljer slang och ledningskomponenter. I fredags stängde de ner butiken i de gamla lokalerna för gott och under måndagen öppnade man upp igen – fast denna gången i de nya lokalerna på Dragonvägen.

– Det tog fyra man 44 timmar under helgen att flytta över allt men vi är fortfarande inte klara. Det blir mycket plock nu efter också, säger Niklas Augustsson, regionchef för Hydroscand.

De nya lokalerna är större än de förra och läget vid E22:an är bättre än vad det var förut.

– Vi har fått mycket mer ändamålsenliga lokaler och kan ta oss an andra jobb än vad vi har gjort tidigare. Vi har bland annat en större port så att vi ska kunna köra in lastbilar som behöver bli servade.

– Det här är ett riktigt lyft, det är nästan dubbla yta här med mycket mer butik vilket gör att vi kommer kunna utöka sortimentet, säger Matti Svensson som är platschef i Kalmar.

 

För tillfället är han ensam på Kalmarfilialen men han hoppas få fler kollegor inom kort. Hydroscand söker nämligen efter några fler personer som kan hålla honom sällskap och som är bra på att skruva.

– Vi söker någon som är serviceinriktad och skruvkunnig. Man ska kunna möta kunder och skruva fast en hydraulslang, säger Matti.

Bitarna faller på plats, en efter en, i de nya lokalerna och under sensommaren kommer man att ha en officiell invigning. Tills dess kör man på som vanligt.

– Alla är välkomna, privat som företag! Alla har ju slang hemma och mer sådant kan man hitta hos oss!

 

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.