Efter succéstarten – nu vill Cissi ta nästa steg: "Behöver något större"

Cissi Lindström. - Foto: Carl Winsth

"Jag har redan hela januari uppbokad och då har inte alla ens fått tider ännu".

delningar

Cissi Lindström öppnade upp sin nagel- och franssalong sommaren 2016 och senare samma år startade hon även upp en webbshop där hon säljer inredning, däribland egenstickade plädar.

– Webbshoppen växer och har växt jättemycket, så det hade varit kul att kunna ha en liten butik med. Jag har några av mina grejer i min nuvarande lokal, men jag får inte plats med allt. Det som är här inne är inte ens lite av det jag har, säger Cissi som driver och äger Studiu iissiC och webbshoppen IissiC och pekar på hyllorna precis vid ingången till salongen på Larmgatan.

Kunde du tänka dig att det skulle bli så här stort?

– Nej aldrig. Jag halkade in på det här av ren tur skulle jag nog säga. Jag hade inget speciellt att göra. Jag jobbade lite inom vården och lite inom industrin tidigare, men det var inte riktigt det jag ville göra. Sen hittade jag en nagelutbildning för fyra år sen och fastnade. Och det är verkligen superkul, jag ångrar det inte en sekund och jag är jätteglad över alla kunderna som jag har här.

Nu har både salongen och webbshoppen växt sig så pass stora, att det är dags att ta nästa steg.

– Jag behöver något större och tanken är att vi ska bli två stycken som kommer att göra naglar. Jag kommer dessutom att öppna en nagelskola, vilket innebär att jag behöver ganska mycket större utrymme än det jag har nu, säger Cissi.

Hur stor lokal letar du efter?

– Den behöver nog vara 100 till 150 kvadratmeter i alla fall, men det beror lite på planlösningen. Eftersom jag ska ha både skola och salongen men även inredningen till min webbshop i lokalen.

Men inredningen och salongen kommer inte att bli skilda avdelningar, de ska istället flyta ihop med varandra.

– Jag vill ha så öppna ytor som det går så att man kan se båda delarna, det är min tanke initialt i alla fall.

Expansionen kommer att vara nödvändig då Cissi redan har fullt upp.

– Naglar, fransar och skönhet överlag är väldigt efterfrågat. Jag har redan hela januari uppbokad och då har inte alla ens fått tider än. Men jag kan inte jobba natt och dag heller. Jag här, sen har jag webbshoppen hemma, så det är inte mycket ledigt. Jag vill kunna skilja lite på fritid och jobb.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar