Efter två års frånvaro – gigantiska nattklubben intar Kalmarsalen

"Man kan förvänta sig en nattklubbsupplevelse utöver det vanliga", säger Aris Diminikos.

3 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Efter att ha arrangerat en slutsåld juldagsfest år 2015 gick Mighty Event och Kalmarsalen skilda vägar. Men efter två års frånvaro återvänder nu festfixarna Jimmy Strand och Aris Diminikos med sin stora fest till arenan.

– Vi blev kontaktade och kände att det var en för bra möjlighet för att tacka nej till. Så både jag och Aris kände att det var en väldigt rolig satsning här där vi kommer ha lite fria tyglar och får sväva ut lite, säger Jimmy Strand från Mighty Event.

Festen kommer därför bokstavligen att överta hela Kalmarsalen den 25:e december. För själva entréplan kommer att bli festens stora träffpunkt där kvällen både börjar och slutar.

Glasverandan sadlar också om och ska bjuda på en ljusshow, ett barområde och en stor mingelyta. Och slutligen kommer Romanhallen att förvandlas till Kalmars största dansgolv som därför förväntas bli festens epicentrum. 

– Det här en perfekt venue för stora kvällar, såsom juldagen och temakvällar. Det går inte köra det här varje lördag nattklubbsmässigt som vi har tänkt, men i just i de här stora lokalerna är det perfekt, säger Aris Diminikos från Mighty Event.

De första biljetterna släpps klockan 12.00 den 19:e november, men då endast ett begränsat antal och till ett lägre pris. Sedan släpper man de ordinarie biljetterna den 26:e november. Och totalt kommer man kunna ta emot 1 200 besökare.

– Målet är att sälja slut hela festen på förköpsbiljetter, säger Jimmy.

Märker man att intresset fortfarande finns till juldagen?

– Ja vi sålde slut alla VIP-borden innan vi ens släppte eventet, säger Aris.

– Ja så vi tror definitivt att suget och publiken finns. Sedan är juldagen ett dragplåster i sig eftersom både hemvändare, kalmariter och studenter går ut den kvällen. Så det kommer finnas folk till alla, frågan är bara vart man väljer att gå, säger Jimmy.

Vad kommer man som besökare kunna förvänta sig under juldagen?

– Man kan förvänta sig en nattklubbsupplevelse utöver det vanliga. Den här underhållningen är ingenting som förekommer i Kalmar på daglig basis precis, säger Aris.

– Och eftersom vi bygger om Kalmarsalen till en gigantisk nattklubb kommer det finnas allt som finns på en normal klubb, plus lite till såklart. Vi vill inte avslöja för mycket men många av guldkornen från i somras kommer vi ta med hit, fortsätter han.

Så om man uppskattade Park så kommer man uppskatta juldagsfesten?

– Det kommer man garanterat göra, avslutar Aris.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar