Laddar

Electra vinner ny stor kund i Norden

Kalmarföretaget Electra Gruppen går mot en stark höst. Nu kommer nästa positiva nyhet: Nordens ledande grossist inom zoo-branschen väljer Electras affärssystem.

delningar

I måndags skrev 24Kalmar att Electra vann ett tungt uppdrag i Norge – det efter att den nystartade telekomkedjan Telliberry som valt Kalmarföretagets affärssystem. Två veckor tidigare hade Electra ingått ett samarbete med El-Salgs/Euronics i Danmark.

Börskursen har ett glädjeskutt – och nu har Kalmarföretagets succéaffärssystem SMART lockat till sig en ny stor kund i Dogman AB. Dogman är Nordens ledande grossist inom zoo-branschen. Avtalet innebär att Dogmans konceptbutiker exklusivt kommer använda Electra Gruppens egenutvecklade affärssystem SMART.

 – Dogman finns idag representerade i hela norden och har för avsikt att förstärka detta ytterligare med lokala butiker. För att lyckas krävs ett centralt gemensamt affärssystem som stödjer verksamheten. SMART ser vi som det perfekta verktyget i att ge oss möjligheten till att supportera butikerna på ett kostnadseffektivt sätt, säger Pierre Olofsson vd, på Dogman.

– SMART har fullt stöd för kedjor som vill ha närvaro i flera länder och vi är övertygade om att SMART kommer ge Dogman AB stora konkurrensfördelar och därmed generera affärsnytta säger Anneli Sjöstedt vd, Electra Gruppen AB.

SMART finns nu installerat hos kunder i Sverige, Danmark och Norge.