Eliassis egen cup anordnas för sjätte året: "Kommer bli show"

Henrik Rydström, Peiman Eliassi och Nenad Djordjevic väntas spela. "Vi vill samla till en folkfest".

delningar

Den 22 december arrangeras Eliassi Cup, traditionsenligt för sjätte gången i Kalmar Sportcenter. Turneringen arrangeras som en god sak, menar arrangören Zana Eliassi. Flera sponsorer har gått samman och bidrar med priser som kommer att lottas ut under turneringen.

– Vi vill samla till en fotbollsfest, en samlingplats för alla fotbollsälskare. Man kan umgås, mingla och kolla på bra fotboll. Samtidigt bidrar man till något fint där man kan vara med och köpa lotter i kiosken där pengarna går till barncancerfonden, säger Zana.

Peiman Eliassi är en av de stora profilerna som kommer.

I år väntas många profiler visa upp sig. Bland annat så kommer Nenad Djordjevic, Henrik Rydström och Peiman Eliassi att närvara under turneringen. Genom åren har turneringen också utvecklats till något som man tycker knyter samman människor.

– Det blir också en plats för integration där många det är människor med olika bakgrunder som träffas, lirar boll och umgås, menar Zana.

Under dagen är det 12 lag som kommer att göra upp. I fjol vann "Eniro Allstar", de kommer inte att ställa upp i år men dock är "Rosen från orten" tillbaka som vunnit tre av de tidigare åren.

Zana Eliassi, en av arrangörerna.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar