Laddar

Elm och Fejzullahu osäkra kort – testas sent

"Känns det bra i morgon kan jag gå för spel", säger en av KFF-stjärnorna.

delningar

I 3–1-förlusten mot IFK Norrköping saknades både Rasmus Elm och Erton Fejzullahu i KFF. Efter tisdagens matchförberedande träning är det fortfarande oklart om någon av de båda nyckelspelarna kan delta mot Östersund.

– Jag har lite känning i baksidan men vi testade i dag med uppvärmning och passningsspel, så får vi se hur det känns i morgon. Vi ska testa på förmiddagen. Man vill inte dra på sig något allvarligt, men känns det bra i morgon kan jag gå för spel, säger Erton Fejzullahu. 

Inte heller Rasmus Elm, som klev av efter en halvtimmes spel i matchen mot Elfsborg, deltog under tisdagens spelövningar på grund känningar i låret.

– Det är samma sak som med Erton, berättar tränaren Nanne Bergstrand.

De båda KFF-spelarna kommer, endast ett par timmar innan matchstart, att genomgå fysiska tester som avgör om de kan spela eller inte.

– Med sånt här är det en kombination av risk och hur matchschemat ser ut framöver. Man väger in de bitarna, säger Bergstrand.

Hur bedömer du chanserna att någon av dem kan spela? – Jag kan inte säga något om åt vilket håll det lutar åt. Det är väl 50/50 misstänker jag.

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.