Laddar

EXTRA: Över 30 polisärenden i Kalmar under nyårsnatten

En 24-årig kvinna uppger att hon blivit både misshandlad och sexuellt ofredad.

delningar

Kalmarpolisen fick in över 30 polisiära ärenden under natten mellan nyårsafton och nyårsdagen.

De flesta av dem var mindre ärenden rörande fylleri och olagliga fyrverkeriskjutningar. Flera omhändertaganden av berusade och narkotikapåverkade personer gjordes på Västra vallgatan, Larmtorget, Satan i gatan, Harrys och Blomvägen i Smedby.

Polisen ryckte också ut till länssjukhuset där det är olagligt att avfyra fyrverkerier, samt till Vennerbergs väg i Smedby och Två bröders väg i Norrliden där inringare hade reagerat på riskfyllda raketskjutningar.

Vid 02.30-tiden larmades en polispatrull till Skeppsbrogatan med anledning av en misstänkt misshandel och sexuellt ofredande.

– En 24-årig kvinna uppger där att en man försökte kyssa henne och tafsa på henne, trots att hon sa ifrån flera gånger. En annan man ska då ha slagit till henne och brutit av en nagel på henne, berättar Fredrik Bratt hos polisens ledningscentral syd.

När polis kom till platsen hade ordningsvakter gripit de två männen, båda 17 år gamla. Båda är nu misstänkta för misshandel respektive sexuellt ofredande.

Ytterligare ärenden med en del mindre  bråk har rapporterats.

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.