Laddar

Färjestaden ser ljust på framtiden trots förlust i premiären

"Får vi bara några fler matcher för att spela ihop oss så tror jag att det kan bli riktigt bra," säger Johan Hellsten.

delningar

Under lördagen var det dags för Färjestadens GoiF att göra säsongspremiär i ettan mot Borgeby FK på hemmaplan. Matchen slutade dessvärre med förlust för ölandslaget.

– Vi har många nya spelare som kommer underifrån och det märktes på dem i första halvlek att de kanske inte riktigt var beredda på att det är en sån här fart i ettan, säger Johan Hellsten, tränare Färjestaden.

Borgeby gjorde matchens första och enda mål med tio minuter kvar innan halvtidsvilan.

– Det är ett bra lag vi möter och jag tror att de kommer att vara med i toppen och slåss mot slutet av säsongen. Vi går in i andra halvlek med bättre fart och fläkt och skapar fyra-fem riktigt bra lägen som vi borde ha hängt dit, säger Hellsten och fortsätter:

– Får vi bara några fler matcher för att spela ihop oss så tror jag att det kan bli riktigt bra.

Matchens lirare utser Hellsten till målvakten Emma Sjöberg.

– Hon gör en jättebra insats och i första halvlek är det hon som håller oss kvar i matchen med många jättefina räddningar.

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.