Laddar

Farmen-Niklas storbonde – klar för finalveckan

Niklas Ravnestam är som första deltagare klar för Farmens finalvecka. "Är inte en tävling i principer och rättvisa", säger Kalmarbon.

delningar

Tv-programmet Farmen går in i sitt slutskede och nästa vecka är det finalvecka. Under måndagens program blev Kalmars bidrag i tävlingen, Niklas Ravnestam, utsedd till storbonde och kan alltså inte bli utslagen. Därmed är 44-åringen klar för finalveckan som startar nästa måndag..

– Innan jag åkte trodde jag nog att jag skulle få åka hem omgående eller klara mig ganska långt. Så jag är väl inte jätteförvånad över att jag kommit så här långt, säger Ravnestam och fortsätter:

– Det som jag däremot är lite förvånade över är att jag inte har varit uppe i tinget än. Jag var beredd på att få fajtas för att hålla mig kvar.

Utnämningen till storbonde var Niklas andra under programmet. Under de veckor som programmet sänts har han haft en tydlig taktik.

– Jag har duckat i ganska många konflikter som man vanligtvis hade lagt sig i och det har funkat för mig. De andra har undvikit att sätta mig som andrekämpe. Det här är en tävling och inte en tävling i principer och rättvisa.

Relaterade artiklar