Laddar

FBC Dam jagar tredje raka vinsten

"Vi hoppas att vi kan fortsätta där vi avslutat."

delningar

FBC Dam siktar mot den tredje vinsten i rad när man avslutar några veckors ledighet och tar sig an Pixbo Wallenstam på bortaplan. Enligt huvudtränaren Rasmus Bernhardsson är det framförallt spel i numerärt över- och underläge som klubben har försökt spetsa den senaste tiden.

 

– Det känns bra. Vi har haft ett uppehåll nu på nästan tre veckor där vi har kunnat nöta detaljer, säger han.

Är det några särskilda detaljer?

– Ja, bland annat special teams som power play och box play. Vi har gjort lite förändringar och korrigeringar. Vi vill bli ännu svårare att läsa av.

Två vinster i följd och fyra vinster på de sex senaste matcherna innebär att Kalmarsund är tabelltvåan i nuläget. Ett starkt facit för ett lag som är inne i en riktigt bra form.

– Det får man säga, även om det är tre veckor sedan match så är formen uppåtgående. Det är alltid skönt att vara ledig med bra självförtroende och vi hoppas att vi kan fortsätta där vi avslutat och till och med ta ett steg ytterligare, säger Bernhardsson.

Men den fina formen till trots så förväntar sig Rasmus Bernhardsson en tuff uppgift mot ett Pixbo som har spelat upp sig ju fler matcher som passerat.

– Pixbo kommer att bli intressant att se. De hade en tung inledning men verkar ha kommit igång. Så jag förväntar mig att vi kommer att möta ett tufft motstånd, säger han.

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.