Laddar

Fejzullahu lämnar KFF: ”Sugen på ett nytt äventyr”

Efter att ha slutfört uppdraget i Kalmar – nu vill anfallaren utomlands.

delningar

Söndagens 2–0-förlust mot Djurgården blir av allt att döma Erton Fejzullahus sista match i den rödvita tröjan. Anfallaren, som kom till föreningen i somras, har varit en stor anledning till att KFF fixade nytt kontrakt.

– Jag kommer att träna hela november i Kalmar. Sedan går avtalet ut. Det finns intresse men det är inget jag vill ta tag i nu, säger Fejzullahu efter matchen.

Men Thomas (Borstam Andersson, sportchef) har snackat med dig? – Vi vet var vi har varandra. Ifall mitt första alternativ blir att stanna i Sverige så kommer jag att kontakta honom, men jag är sugen på ett nytt äventyr, helst utomlands, och vi får sikta på det först. Är inte det möjligt får man titta på andra alternativ, säger Fejzullahu.

29-åringen har tidigare spelat i bland annat Kina (Beijing Guoan och Dalian Transcendence) och Nederländerna (NEC Nijmegen).

– Jag har varit med om många äventyr och olika länder och jag är sugen på ett helt nytt land där jag inte har varit och spelat i tidigare.

Förlusten i avslutningsmatchen mot Djurgården beskriver anfallaren som ”sur”.

– Det är klart att man hade velat avsluta med en bättre match. Ändå var det en match där vi hade lägen men vi var inte skarpa nog för att sätta dem och det var dem.

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.