FGOIF laddar om efter avbrutna matchen: "Måste vara ödmjuka"

Man har chans att fortsatt haka på i toppen.

delningar

Den rafflande seriefinalen uteblev. Matchen mot Hammenhögs IF som Färjestadens GoIF laddat så hårt för fick avbrytas när knappt en halvtimme var spelad. Detta efter att ett åskoväder dragit in och domaren inte velat fortsätta matchen.

– Det blev ju ett riktigt jävla antiklimax faktiskt. Det var folk som höll igen på sina studentfiranden och Cassandra (Olofsson) som tagit ut en semesterdag bara för att kunna vara med. Vi kände verkligen att "Idag kör vi", vi blev riktigt besvikna, berättar Lisa Malmström som nyss gjort comeback efter en längre tids skadefrånvaro.

Nu måste man ladda om. Karlskrona FF ska komma på besök till Tallhöjden. Ett lag som ligger pyrt till i tabellen men tagit poäng mot just Hammenhög.

– Vi har inte pratat så mycket om dem. Men jag brukar bara ta det match för match. Jag tror att det var tuffa matcher förra året och det blir ändå lite derbykänsla. Vi måste ändå göra vår grej och komma upp i nivå som vi gjorde mot Hammenhög där vi faktiskt hade matchen i våra händer.

Tre poäng mot Karlskrona är nödvändigt för att fortsatt haka på i toppen.

– Vi har haft en hög nivå trots sjukdomar och studenter. Vi måste fortsätta komma upp i nivå och inte ställa ut skorna för i den här serien kan alla slå alla. Det är viktigt att man inte blir bekväm och inte tror att vi är bättre än var vi är. Vi måste vara ödmjuka.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar