Laddar

Sponsrat inlägg

Fira 6 miljoner användare med Lottoland

Spelbolaget Lottoland har nått 6 miljoner kunder och firar det med unika erbjudanden och dom meddelat att dom förlänger det lite ytterligare. Sajten har ett stort utbud avlotterier med sex nya och unika erbjudanden för sina kunder på sitt Powerball, Spinata Grande-spel, El Gordo de Verano, Instant Millionaire scratchcard, EuroMillions och EuroMillions instant vinna spel.

delningar

Genom en unik innovativ lotteribetsmodell erbjuder Lottoland ett oöverträffat utbud av olika utbud på spel och lotto gentemot dom lotteribolagen och det har varit en del i deras framgångssaga att nå så många aktiva spelare sedan starten 2013. Sajtens erbjuder dom största lotterierna i världen och ger kunderna möjlighet att delta i dom största dragningarna och där ligger dom i framkant mot andra företag. Mellan för perioden 2012-2015 hade företaget en tillväxt på 820% och dess 2016 siffror ser ännu bättre ut med över 100% jämfört med år-till-år.

Under de senaste åren har Lottoland sett kunderna vinna riktigt stort och det har inkluderat en £ 1,2m vinst på amerikansk lotteri, Powerball 2013 och senare vinster på € 22m på LOTTO 6aus49 och £ 4m på spanska El Gordo.

  Lottoland har nu rankas med sin position som det 128: e snabbast växande bolaget i Europa enligt Financial Times FT1000-rapport. Inom sin officiella kategori (European Travel and Leisure) slog det också ut kända jättar som Spotify, Zalando och Just Eat. Lottoland är den 27: e högsta rankade brittiskbaserade organisationen och är det enda företaget från Gibraltar.

Fira milstolpen, Lottoland VD Nigel Birrell, kommenterade, ”Vi är mycket glada över att sex miljoner kunder har upplevt vår innovativa lotteribetsprodukt. Att nå en sådan milstolpe under våra första fyra år är ett testamente för ett team av högt ambitiösa och drivna individer som vill skaka upp en outdated marknad. Våra starka tillväxtnivåer visar inget tecken på att sakta ner och vi är otroligt glada över att nå miljontals kunder över hela världen under de närmaste åren. ”

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.