Laddar

Dzelilis mål kunde inte rädda instabilt Kalmar AIK

Under lördagen åkte Kalmar AIK till Ronneby och mötte Ronneby BK men kom hem utan några poäng - "Det känns jävligt tungt det här".

delningar

Mål Kalmar AIK: Flamur Dzelili

Matchen öppnade med många långbollar och drygt 20 minuter in i spelet var resultatet 1-1. Kalmar spel var högst ostadigt och Ronneby satte 2-1 på sin tredje hörna innan halvtid. I andra halvlek trillade deras mål in på löpande band och i matchens allra sista minut sattes den sista 5-1-bollen och segern cementerades.

– Det känns jävligt tungt det här, 5-1 känns inte alls bra. Vi gör det hyfsat ändå måste jag säga, men första halvlek är ganska tillknäppt, inget av lagen spelar direkt bra. Det är mycket bolltapp hos båda lagen, sen gör de mål på hörnor, säger Erik Johansson, tränare i Kalmar AIK.

– De leder med 2-1 i halvtid, och då pratar vi om att det finns delar i matchen där vi är bättre än dem, men vi får för korta anfall. När de får 3-1 i andra går luften ur oss helt, sen får vi aldrig direkt tillbaka energin. Där tar de över matchen, fortsätter han.

Erik Johansson menar att det inte finns särskilt mycket att ta med sig hem från den här specifika matchen, men framöver är det finslipning av spelet som gäller.

Vi får backa bandet nu och kolla på spelet, särskilt i matchen mot Rydaholm. Men även Ronneby sliter hårt för varandra och vinner på det, att de är hårt jobbande och löper mycket. Det får vi titta på, avslutar Erik.

Relaterade artiklar