Laddar

Fler soliga turistresor från Kalmar Öland Airport

Att kunna åka på solsemester från Kalmar Öland Airport är inget nytt. Nu utökas dessutom utbudet i en ännu större satsning.

delningar

Många väljer så här års att åka på solsemester. Skönt då är att slippa åka långt till själva flygplatsen man ska resa i från. Sedan tidigare har det annonserats att Fritidsresor utökat sitt utbudKalmar Öland Airport. Nu går Ving i samma fortspår.

Att kunna flyga från sin lokalflygplats är uppskattat och vi är glada att kunna erbjuda flyg från Kalmar Öland Airport, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Den fortsatta satsningen medför inte något nytt resmål. Däremot så utökas antalet resor till populära Rhodos med nästan 20 procent till nästa år samtidigt som det fortfarande kommer avgå flera resor mot Mallorca.

Vi är glada för att Ving även nästa sommar satsar på en hel säsong till Mallorca, en av de absoluta favoritdestinationerna från Kalmar och att Rhodos, som nu går in på sitt tredje år, verkar ha etablerat sig som resmål bland Kalmarresenärerna och kan fortsätta växa, säger Karin Lagerlöf, marknadschef Kalmar Öland Airport i ett pressmeddelande.

Utökningen av utbudet gäller för sommaren 2017.