Laddar

Folkkär konferencier kommer tillbaka: ”Mycket omtyckt förra året”

Det blir ett stjärnspäckat firande när kronprinsessan Victoria fyller 40 år i sommar.

delningar

Sedan tidigare är det känt att den norska succéduon Marcus & Martinus uppträder på kvällen den 14 juliDet blir även flera svenska stjärnor i form av Magnus Uggla, Jill Johnson och Malena Ernman.

Nu rapporterar Barometern att det blir Christer Lindarw och Boris René som kompletterar artistprogrammet. Båda är välkända genom sina insatser i Melodifestivalen.

Boris René har varit med i finalen i ”Mellon” två år i rad. Några dagar efter kronprinsessans firande dyker han upp på Allsång på Skansen i Färjestaden.

Precis som i fjol så blir det artisten och programledaren Kalle Moraeus som är konferencier. Om en månad gör Moraeus ett gästspel i Kalmar när han uppträder på Lindsdalsdagen.

– Kalle Moraeus är folkkär och var mycket omtyckt förra året så det är roligt att han kommer tillbaka, säger Kay Wiestål, Victoriadagens grundare till Barometern.

Han är mycket nöjd över den skara artister som man har lockat till sig till kronprinsessans 40-årsfirande.

– Det känns som ett riktigt tungt startfält, säger han.

Biljettförsäljningen har gått för högtryck och sittplatserna är slutsålda. Arrangörerna har tittat på hur man eventuellt ska kunna hitta fler sittplatser till kvällens konsert.

Relaterade artiklar