Laddar

Folkkärt dansband till Kalmarsalen

Trots att bandets sångare gått ur tiden så turnerar man nu med sina bästa hits.

delningar

Den 6 april kommer Sven-Ingvars till Kalmarsalen för att riva av några av sina mest kända låtar. Stoppet är en del av deras Sverigeturné ”Länge leve Sven-Ingvars!”

Bandets sångare och frontfigur, Sven-Erik Magnusson, gick bort den 22 mars i år. Den som tar över som sångare är ingen mindre är Sven-Eriks son Oscar Magnusson.

Jag ser det, lite avdramatiserat, som att jag flyttar närmare mitten av scenen och att jag kan göra något fint, relevant och bra av det och samtidigt få säga ett slags ‘tack för allt pappa’. Jag kan, vill eller ska inte försöka fylla hans skor, möjligen kärleksfullt följa hans steg. Sven-Ingvars musik kommer alltid vara en del av den svenska folksjälen men den ska också leva vidare och ta plats i rummet för levande musik i framtiden, berättar Oscar i ett pressmeddelande.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.