Laddar

Förre Bergaspelaren klar för Lindsdal: ”Känns riktigt bra”

Trots intresset från Oskarshamns AIK – Eliassi klar för "Liffen".

delningar

Mittfältaren inledde 2017 i IFK Berga i division 2 och avslutade året i Nickebo IK i femman. Nu växlar 23-åringen upp igen. Azad Eliassi har skrivit på för Bergas seriekonkurrent Lindsdals IF.

– Det känns riktigt bra. Jag hade lite intresse från Oskarshamns AIK också och har varit där och tränat. Men efter lite samtal med Jonathan Taylor (tränare) så känns det som att Lindsdal passar mig perfekt. Vi delar samma syn på hur fotboll ska spelas och jag tror att jag kan utvecklas mycket som spelare där, säger han.

Det börjar se intressant ut ute på Fjölebro? – Verkligen. Jag tror att vi kan få ihop ett bra lag. Nu hoppas jag att några till från förra säsongen blir klara, så ska vi nog kunna få till det rätt så bra. Sedan tror jag att det nya konstgräset kommer gynna oss och vårt spel längs med marken.

Kontraktet är skrivet över en säsong.

 

Azad Eliassi Ålder: 23. Position: Mittfältare. Moderklubb: Kalmar AIK. Aktuell: Klar för Lindsdals IF.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.