Laddar

Förre KFF-backen testar med J-Södra

Förre Kalmar FF-backen Mattias Pavic har varit ordinarie i division 1 i höst. Nu ska 21-åringen visa upp sig för Jönköpings Södra i helgen.

delningar

Mattias Pavic har hittat en ordinarie hösttröja i Oskarshamns AIK i division 1 och den förre Kalmar FF-spelaren gjorde det bra. Så pass bra att Jönköpings Södra, som gjorde sin bästa säsong någonsin i superettan med sin fjärdeplats, vill titta på högerbacken på närmare håll. Pavic ska spela en testmatch med J-Södra i helgen.

– Det är givetvis kul att klubbar högre upp har uppmärksammat mig, man strävar ju efter att få spela så högt upp som möjligt, säger Mattias Pavic.

21-åringens kontrakt med Oskarshamn går ut i slutet av november.

– Vi har pratat om en förlängning. Blir jag kvar i division 1 så blir det Oskarshamn. Jag trivs bra och det känns som det är något på gång, vi gjorde en näst intill fantastisk höst och det har börjat klicka lite.

Din egen säsong? – Jag började lite knackigt och fick sedan spela yttermittfältare. Det var okej men det är ju inte min naturliga position. Hösten var bra, jag fick gå ner och spela högerback igen, där känner jag mig mest trygg, säger Mattias Pavic.

Relaterade artiklar