Laddar

Förstalinan ska leda tillbaka KHC på vinnarspåret

Två raka vinster följdes upp med en 4-1-förlust i söndags. I kväll vill Robin Dahlstedt och Kalmar HC bli vinnare igen.

delningar

Tabelljumbon Lund har haft en tuff säsongsinledning i hockeytvåan. Kalmar HC började med segrar mot Alvesta och Mörrum – men fick ge sig i söndags borta mot Jonstorp med 4-1.

– Vi var inte beredda på starten där riktigt. De har en liten rink och smällde på direkt. Vi satt nog kvar i bussen. Sedan sköt vi ändå nästan 40 skott och borde ha gjort fler mål än ett, säger KHC-forwarden Robin Dahlstedt.

Tillsammans med brorsan Linus och centern Jarkko Oikarinen utgör Robin Dahlstedt den fruktade förstakedjan i Kalmar HC.

– Samspelet fungerar bra mellan oss. Vi har spelat ihop mycket tidigare och tanken är väl att vi ska producera en hel del framåt, säger 24-åringen som noterats för fyra poäng så här långt.

På onsdagskvällen väntar bortamöte med tabelljumbon Lund Giants HC.

Tre enkla pinnar? – Absolut inte. Inget lag åker till bortaplan och tar några enkla segrar i den här serien. Sen har de kanske inte fått den starten de önskat, men det är alltid tufft att åka till Lund och spela ishockey.

Inför onsdagskvällens match ligger Kalmar HC på sjätte plats medan Lund är hopplöst sist utan en enda inspelad poäng.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.