Laddar

Fylla, misshandel och narkotika – så var Stadsfesten

Stadsfesten slutade i flera brott för polisen att ta hand om.

delningar

På lördagsnatten tog Stadsfesten slut för året men festandet fortsatte till tidig morgon och gav polisen flera ärenden att jobba med.

– Stadsfesten renderade i fjorton stycken fyllerister, varav fyra är misstänkta för antingen bruk av narkotika eller båda bruk och innehav av narkotika. En av dem är under 18 och icke myndig, säger Catarina Brandt, inre befäl vid Kalmarpolisen.

Vid 23.10 skedde en misshandel på Skeppsbrogatan. Flera personer bråkade och två unga män, 17 och 18 år, ska ha fått sparkar i bröstet.

En timme senare, vid 00.10, ska en annan misshandel ha skett på Södra Långgatan. Där ska det ha varit ett bråk som en person försökte gå emellan, och fick då ett slag i ansiktet.

Strax innan 04.30 skedde en till misshandel, utanför SubwayNorra vägen. En 21-årig man blev misshandlad genom en spark i huvudet och till följd av den ramlade han omkull och fick ett jack i bakhuvudet. Han fördes med ambulans till sjukhuset.

– Hittills har inga sexuella ofredanden skett, vad vi känner till. Det är ju bra. Det var mycket folk nere på stan så det har varit lite småbråkigt fram till 04-tiden ungefär, säger Catarina Brandt.

 

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.