Laddar

Fyra nyförvärv uppges vara klara för Kalmar FF

Trots besöket i Grekland – anfallaren ser ut att förlänga med KFF

delningar

Senegalesen, som numera även är svensk medborgare, var i Grekland och besökte klubben Asteras Tripolis i slutet av 2017. Nu ser det dock ut som att Papa Diouf kommer att förlänga sitt kontrakt med Kalmar FF över två säsonger, det rapporterar tidningen Barometern.

Enligt tidningen ser det även ut som att John Håkansson kommer förlänga med KFF, liksom Anton Maikkula. De båda kommer därefter att lånas ut.

Vidare uppger man att Melker Hallberg ser ut att ansluta på ett låneavtal över en säsong, precis som den gångna säsongen.

Inom kort väntas man även offentliggöra fyra nya spelare till föreningen.

– Vi är muntligt överens, men sedan får vi se i vilken takt vi kommer att presentera dem. Det handlar om en mittback, en vänsterspelare med defensiva egenskaper och två offensiva alternativ, säger sportchef Thomas Andersson Borstam till Barometern.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.