I samarbete med annonsör

Gigantiskt julbord och show på Strand Hotell Borgholm

Det populära julbordet med show kommer tillbaka till hotellet med över 100 traditionella rätter.

delningar

Traditionsenligt dukas julbordet upp på Strand Hotell Borgholm Öland i år. Förutom över 100 traditionella julbordsrätter, tända ljus, grandoft och glögg toppas julbordet med högklassig underhållning från Peter Bogsveen och Det Där Bandet.

– Bandet kommer göra kvällen magisk. Julbordet har allt man kan förvänta sig och lite till. Kvällen startar med mingelmusik och glögg innan gästerna intar matsalen. Från scenen kommer Peter Bogsveen och hans band ge järnet för att ge gästerna en fantasik kväll. Senare på kvällen kan man dansa loss i baren där musik spelas. säger Thomas Kjellström, försäljning- och marknadschef på Strand Hotell Borgholm.

Strand Hotell Borgholm

Julbordet har under åren blivit ett populärt evenemang för både privatpersoner och företag. Baspriset ligger på 595 kronor, men vill man slå på lite extra erbjuder Strand Hotell även två olika julbordspaket.

I standardpaketet ingår övernattning i dubbelrum, fri entré till relaxavdelningen och frukostbuffé dagen efter. I den lite lyxigare varianten "julbordspaket lyx" får man, förutom samma fördelar som nämndes ovan, en svit med balkong och havsutsikt, guldkant på rummet, badrock och tofflor.

– Att i sviten mötas av frukt, vin och en skön morgonrock är inte fel. Med tofflorna på fötterna kan man lätt slinka ner till relaxen för ett dopp i 25-meterspoolen eller bara koppla av med bubbelpool & bastu.

Premiärdatumet är den 23 november och därefter pågår festligheterna varje fredag och lördag fram till den 8 december. Söndagen den 2 december arrangeras eftermiddagsjulbord utan underhållning.

– Redan tidigt insåg vi att intresset är stort, den första bokningen kom in redan i slutet av maj. Vi tror det kan bli ”lapp på luckan” de flesta kvällar, säger Thomas Kjellström.

Information om hur du bokar plats på festen hittar du här.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.