Laddar

Glömminge närmar sig beslut: ”Det lutar starkt åt det”

Alternativen är division 3 eller division 6. Glömminge IF har närmat sig ett beslut om nästa säsongs serietillhörighet.

delningar

Under torsdagens spelarmöte togs frågan upp om nästa års serietillhörighet för Glömminge IF, som vann division 4 östra. Och det blev ett ganska enhälligt besked från de som närvarade.

– Varje spelare fick säga sitt och alternativen är tydliga. Antingen är det sexan eller division 3 som gäller, säger tränaren Tobias Bengtsson.

Inget definitivt beslut togs under torsdagskvällen – men majoriteten av spelartruppen var ändå för en satsning mot division 3.

– Det viktiga för föreningen var att få behålla det här laget och det var ingen som sa att de skulle lägga av för att det blir division 3-spel. Däremot är risken stor att vi tappar många om vi väljer att gå ner i sexan.

Däremot är varken Tobias Bengtsson eller tränarkollegan Stefan Regebro klara för nästa säsong.

– Ingenting är klart än, men givetvis lockar det med trean igen. Hade det blivit sexan hade jag inte varit kvar. Förhoppningsvis kan jag komma fram till ett beslut i nästa vecka, men det lutar åt en fortsättning.

För Stefans del? – Det är nog lite samma sak där. Han har svårt med tiden, men förhoppningsvis ska vi hitta någon bra lösning för hela laget. Prio ett är att få ett beslut på var vi ska spela nästa år.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.