Gymmet jubilerar: "Ska känna sig som hemma"

Populärt att träna i Berga. "Kan inte ta in så många fler medlemmar".

3 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

För fem år sedan öppnade ett nytt gym i Berga Centrum. Det var franchisekedjan Puls & Träning som valde att slå upp portarna. Nu, fem år senare är det full verksamhet och man landar på cirka 800 medlemmar.

– Vi kan snart inte ta in så många fler. Det finns ett tak så att det aldrig blir för trångt inne på gymmet. Vi vill inte att man ska få vänta en lång tid för att få tillgång till en maskin, säger Therese Alfredsson, som har fullt upp med att förbereda inför festen.

Under fredagen ska man fira. Det blir en jublieumsfest där man kommer att ha möjlighet att prova på aktiviteter, men också att tävla. Till gymmet kommer också utställare och till detta serveras snittar som tilltugg.

Diana Krivenko jobbar på gymmet. Hon har liksom Therese fullt upp med att förbereda. När 24Kalmar är på besök märks det att hon brinner för och bryr sig om sitt gym.

– Det är väldigt stor konkurrens bland gymmen i Kalmar. Men vi har försökt nischa oss. Vi vill ha ett familjärt gym. Med en stor gemenskap där man ska kunna känna sig som hemma, säger Diana.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar