Laddar

Hammarby vill låna förre KFF-stjärnan: ”Jag är inställd på en ny utlåning”

Här är en kraftig sillybomb: Hammarby vill låna förre Kalmar FF-stjärnan Melker Hallberg. ”Jag är inställd på en ny utlåning”, säger Hallberg som spelat i Vålerenga under hösten.

delningar

Melker Hallberg är klar med utlåningen i norska Vålerenga, en höstsäsong som slutade med en sjundeplats i Tippeligan. Hallberg gjorde två målelva matcher i Osloklubben.

– Vi hade hoppats på mer än en sjundeplats, placeringen var ju ”så där”. Själv är jag ganska nöjd. Jag hade ju inte spelat på ett tag och jag kom i bättre och bättre form ju längre hösten led, säger Melker Hallberg.

Den förre Kalmar FF-stjärnan, som skrev på ett femårsavtal med Udinese sommaren 2014, lär starta om i en ny klubb när 2016 drar i gång. Mittfältaren kan nu vara nära en sensationell flytt – från Udinese till Hammarby.

Nanne Bergstrands ”Bajen” är intresserat av ett lån, enligt uppgifter till 24Kalmar.se.

– Det är inget kan jag säga något om nu. Jag är inställd på en ny utlåning i sex månader för att sedan komma tillbaka till Udinese till nästa säsong. Jag måste prata med min agent först, jag vet inte vad som händer. Jag håller alla dörrar öppna, allt jag vill är att spela matcher, säger Melker Hallberg.

Hallberg befinner sig just nu i Malmö där han och U21-landslaget förbereder sig inför EM-kvalet mot Georgien på bortaplan.

– Vi har startat bra och spelar en viktig match nu. Det är en match vi vill vinna, säger Melker Hallberg.

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.