Laddar

Han blir Kalmar FF:s första nyförvärv

Tidigare klubbchef ersätter "Poletten".

delningar

Sedan juni månad, när den populäre och prisade planskötaren Jonas ”Poletten” Karlsson, aviserade sin avgång efter årets säsong, har jakten på hans ersättare varit i gång. Nu är det klart vem som tar över planskötseln på Guldfågeln Arena.

Mathias Svensson med erfarenhet från Möre Golfklubb som klubb- och banchef tillträder tjänsten som planansvarig i januari månad.

– Det är en ära och en stor utmaning att få chansen att jobba med Kalmars största varumärke. Min målsättning är att se till att våra duktiga spelare får så bra förutsättningar som möjligt i jakten på nya framgångar. Med många års erfarenhet från golfens värld hoppas jag kunna bidra med mina kunskaper till att skapa en fotbollsplan som håller hög klass, säger han till Kalmar FF:s hemsida.

Kalmar FF:s klubbchef Anders Klevsand är nöjd med sitt nyförvärv.

– Han har många år bakom sig i branschen då han även jobbat som greenkeeper. På vinterhalvåret förstärker han även säljavdelningen hos Kalmar FF för att jobba med partnerförsäljning, som han varit ansvarig för hos Möre GK, säger han till klubbens hemsida.

Jonas ”Poletten” Karlsson kommer jobba kvar till februari 2018.

Relaterade artiklar