Laddar

Han drar igång ny nattklubb: ”Var sugen på att göra något”

På lördag är det premiär för den centrala klubben.

delningar

På lördag är det premiär för Kalmars nyaste nattklubb. Dessvärre är det inte vem som helst som får komma in då den öppnar särskilt för studenter på Linnéuniversitetet.

– Jag har tänkt på det ett tag att det inte finns så många alternativ för studenter dit de kan gå på lördagar. Jag har jobbat i branschen i 15 år och har varit sugen på att göra något liknande, nu passar jag på när jag har chansen, säger initiativtagaren Labbe Demiri.

Klubben kommer att anordnas i Istanbul BBQ:s lokaler, som ligger mittemot Swedbank, och där finns plats för högst 250 personer.

– Så det gäller att vara först till kvarn. Det kommer att vara en DJ på plats som spelar hiphop, reggaeton och dancemusik. Det finns även möjlighet att köpa nachotallrikar och röka vattenpipa under den tidiga kvällen innan folk har hunnit dricka för mycket alkohol och lättare har sönder saker, skrattar Labbe.

Klubben kommer att köra varje lördag till att börja med.

– Allt beror på studenterna, kommer de så har vi öppet. Vi kommer att ha temakvällar och andra event framöver också. Det känns som att det kommer gå bra, hittills har reaktionerna bara varit positiva, säger Labbe.

Här hittar du eventet för lördagens premiär.