Han öppnar Kalmars nya träningsanläggning: "Hoppas kunna inspirera"

Daniel Johansson öppnar upp Konditionscenter Kalmar. Foto: Privat/Press.

"Vi erbjuder struktur, kvalité, kunskap och en inspirerande miljö".

delningar

Den första januari öppnade Daniel Johansson upp portarna till Kalmars nya träningsanläggning för konditionsidrott – Konditionscenter. Anläggningen ligger på Stagneliusgatan 31 och träningen kommer att vara inriktad mot just konditionsidrott.

– Vi erbjuder struktur, kvalité, kunskap och en inspirerande miljö för träning. Förutom medlemskap erbjuder vi personlig träningsrådgivning och uppföljning. Som kund får du struktur i din träning och hjälp att nå just dina mål. Via vår plattform får kunden ett individanpassat schema efter sina erfarenheter, förutsättningar och mål med träningen, säger Daniel Johansson som är vd.

Idén föddes när Daniel själv insåg att han behövde en ny stimulerande miljö för sin träning.

– Jag vill ha strukturerad träning med kvalité för min utveckling – och gärna tillsammans med andra. Och där står jag upp för just det Konditionscenter står för – träning ska vara enkel, tillgänglig och mätbar.

Vad gör Konditionscenter unikt?

– Som kund kommer du i ett sammanhang med likasinnade och kan dela med dig av dina, och ta del av andras erfarenheter. Träningsplaneringen och tid är viktig därför ska varje träningspass ha ett syfte. Effektiv träning tillsammans med andra med utrustning av högsta kvalité helt enkelt.

Målgruppen är bred men specifik – människor som tränar för att prestera och utvecklas, oavsett ambition och mål.

– Jag hoppas i synnerhet på att vår målgrupp ska hitta till oss, men i allmänhet hoppas jag kunna inspirera och motivera till aktivitet och rörelse och dela med mig lite av min kunskap och mina erfarenheter.

För att fira uppstarten erbjuder Konditionscenter fri träning under den 5:e och 6:e januari där man kommer att ha möjlighet att utmana sig själv och delta i gruppträningar i cykelstudion – som kommer att vara hjärtat i verksamheten.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar