Laddar

Här är årets nyhet i Aladdinasken

En gammal trotjänare försvinner från den klassiska chokladasken – den här pralinen ersätter.

delningar

På fredagen presenterades vilken pralin som är årets nyhet i den klassiska chokladasken Aladdin. Nytillskottet blir kakaokrisp.

Marabou beskriver den som en pralin ”fylld med kakaonibs och krämig nougat”.

Det innebär dock att tryffeln får lämna asken och ge plats för årets nyhet. Under de senaste 75 åren har totalt ett 50-tal praliner bytts ut. Störst reaktioner blev det när den klassiska trillingnöten försvann 2014.

– I år är vi oerhört glada att kunna välkomna den nya pralinen Kakaokrisp, som med sina krispiga kakao-nibbs är ett modernt tillskott till den klassiska asken, säger Sara Sjöholm, varumärkesansvarig på Mondelēz AB, till Expressen.

Kakaokrispen kommer att finnas i både Aladdin- och Paradisasken. De lanseras med start vecka 41.

– Aladdin har en fantastisk historia och är en given del av det svenska julfirandet, mycket tack vare att vi ständigt utvecklat och förnyat innehållet i asken, säger Sara Sjöholm.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.