Laddar

Här är populära campingens nya satsningar

En hel del nyheter är på gång i semesterparadiset.

delningar

Trots den usla väderprognosen blev det en succésommar med ökning av antalet gästnätter för Kronocamping Böda Sand.

– Vädret blev ju mycket bättre än vad alla prognoserna sa, så de som valde att förlägga sin semester på norra Öland fick en väldigt fin och trevlig upplevelse. Temperaturen i havet var kall, men i övrigt var det ändå bra väder och allt flöt på, säger Anna Barkewall, vd för Böda Sand.

Nu lanseras en rad nyheter och förbättringsåtgärder för campingsamhället.

– Vi kommer bygga om två stora servicehus för framtiden, där fokus ska ligga på att det ska bli en mötesplats där man kan träffas. Dessutom kommer tre större stugor att göras om och 13 enheter totalt.

Det populära inslaget Scensommar lockade stora namn som Samir & Viktor, Ace Wilder, Panetoz, Mojje, Sean Banan och Pernilla Wahlgren. Till sommaren 2018 vill man utöka konceptet ytterligare.

– Vi uppgraderar Scensommar och har anställt en evenemangsansvarig på halvtid som bara kommer jobba med den biten. Till vår familjevecka kommer vi även att addera en träningsmässa.

Vidare satsar campingen på den trådlösa uppkopplingen och gräver ner fiber.

– Det är viktigt med bra wifi i dagens samhälle, så där vill vi också hänga med, säger Barkewall.

Inom några veckor kommer ytterligare några stora nyheter att släppas, meddelar hon.

– Vi kan inte berätta om det än – mer än att det kommer några stora grejer som är på gång.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.