Laddar

Här är Stars & Stripes nya namn och koncept: ”Vi vill bli bredare”

För någon vecka sedan blev det klart att nöjeskrogen nere vid Baronen inte längre kommer att gå under Stars & Stripes namn och koncept. Nu är det klart vad det nya namnet kommer att bli.

delningar

För någon vecka sedan blev det klart att nöjeskrogen nere vid Baronen inte längre kommer att gå under Stars & Stripes namn och koncept då kontraktet löpt ut. På fredag är det istället premiär för Byggeriet – Evenemang och restaurang.

– Vi valde namnet då det byggs väldigt mycket i det här området och det kommer även vi att göra. Vi kommer att bygga om i flera etapper. Vi har redan flyttat på toaletterna och i november-december kommer vi bland annat att glasa in terassen för att kunna använda den året runt, säger Magnus Olsson, VD för Palace konceptklubbar.

Brytningen från Stars & Stripes innebär att Byggeriet nu kommer att kunna satsa på helt andra saker än förut.

– Vi kommer att fortsätta med klubb, restaurang och att visa sportevent men vi vill bli lite bredare. Vi kommer att skapa en helt annan yta för evenemang och bygga en scen där även ett större band kan spela. Sen kommer vi även att ha en tightare och bättre restaurangdel. Men det kommer som sagt att ta lite tid att bygga det här kapitlet i vår historia.

Byggeriet kommer att köra på verksamheten som vanligt fram till november då man stänger för att renovera terassen men sedan öppnar man igen efter jul. Redan på torsdag visas landskampen mellan Sverige och Bulgarien men den riktiga premiären blir alltså nu på fredag, den 1 september.

– Då kommer vi bland annat att introducera vår nya meny. Vi har alltid varit en stor restaurang och lagt stort fokus på maten men i och med detta kan vi börja jobba mer med lokala delar och ha lite större variation, säger Magnus Olsson, och fortsätter:

– Än så länge har reaktionerna på det nya konceptet bara varit positiva och vi hoppas på att alla våra gäster kommer tycka att det är lika fantastiskt som vi gör, avslutar han.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.