Här blir det ny omtalad jättefest:"Extremt roligt"

Arrangörerna utlovar en fest utöver det vanliga.

delningar

Glitter, musik och en feststämning utan dess like. Detta utlovas när "The Roaring Twenties" återupplivas i Kalmarsalen i form av en aldrig tidigare skådad temafest. Det är Kalmarsalen Club & Concert som tillsammans med Mighty Event ska göra den 16 mars till en oförglömlig kväll.

– Vi brukar köra ett gäng temafester varje år och innan har vi haft en liknande tappning med temat The Great Gatsby. I år vidgar vi och kör istället temat 1920-talet. Där involveras Gatsby men även andra annorlunda nöjen passar in, säger Aris Diminikos som tillsammans med kollegan Jimmy Strand driver Mighty Event.

Enligt Aris Diminikos har deras temafester varit väldigt uppskattade, till exempel sommarfesterna på Park Hermina. Det är dock fortfarande lite tidigt att starta upp sommarsäsongen och när planerna på en temafest kom började Aris Diminikos och Jimmy Strand rikta tankarna mot Kalmarsalen.

– Det är hög klass på lokalen och den rymmer mycket folk. Det är en bra yta som passar perfekt för denna typ av fest.

Han vill inte avslöja för mycket men Aris Diminikos garanterar en ny typ av underhållning som stämmer överens med temat. Dans och musik går dock att räkna med. Planeringen har tagit månader men nu börjar initiativtagarna känna sig klara.

– Vi har till exempel fått hit Alex Moreno, en grym DJ från Stockholm så det känns jättekul.

I måndags släpptes de 150 första Early Bird-biljetterna och de flesta var slut redan dagen efter. Aris Diminikos tror att festen kommer att bli något utöver det vanliga och han stärks av den positiva respons Mighty Event har fått efter tidigare evenemang.

– Jag tror att det kommer att bli extremt roligt och folk kommer att få uppleva 1920-talet på riktigt, avslutar han.

Jimmy Strand och Aris Diminikos är hjärnorna bakom superfesten som hålls i Kalmarsalen.

Foto: Mighty Event

Foto: Mighty Event

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar