Laddar

Här öppnar Stars & Stripes i Kalmar – med nytt koncept

Stars & Stripes introducerar ett nytt koncept och flyttar in i lokaler som har "Kalmars bästa läge."

delningar

Stars & Stripes har redan försvunnit från Baronen och nu är det klart vart man har valt att starta på nytt i Kalmar. Det blir i Manana Mananas och Wayne’s Coffees lokaler vid Larmorget.

– Folk säger att vi har den bästa lokalen i Kalmar och det har varit många intressenter och stora kedjor som vi har tackat nej till under flera års tid för att det inte har känts rätt. Sen blev vi bjudna till det nya Stars & Stripes i Karlskrona och imponerades av det vi såg. Nu är det dags för oss att steppa upp och ta vår lokal och vår verksamhet till en seriös nivå, säger Thomas Kazantzidi, franschisetagare och ägare till TK Restauranger AB.

Det nya konceptet av Stars & Stripes innebär att alla är välkomna. Man har från huvudkontoret valt att skapa ett steakhouse och sportbarkedja som skiljer sig från mängden.

– Morfar, mormor, kusinen, familjen, det vänder sig till alla åldrar. Det var ett koncept som passade oss otroligt bra. Av mina tio krav så har de lyckats uppfylla alla genom den här nya profileringen. Jag tror att det här kommer att bli en trevlig resa för oss och Kalmar.

I och med att Stars & Stripes kommer in i lokalerna, som är på 850 kvadratmeter, så kommer både Wayne´s Coffee och Manana Manana att upphöra helt. Allt ska säljas genom en loppis och ersättas med ny inredning.

– Vi räknar med att ha nyöppning någon gång i början av december. Jag hoppas att folk tar emot det bra och vill vara med på den här resan, säger Thomas.

Driftchef för nya Stars & Stripes blir Thomas son Theo Kazantzidi.

– Vi på Stars and Stripes är oerhört stolta och glada att etablera oss på ett av Kalmars bästa lägen samt att få visa upp det ”nya” Stars and Stripes blir något helt nytt för Kalmarpubliken och ska bli mycket inspirerande och spännande, hälsar Mikael Lagman från Stars & Stripes i ett pressmeddelande.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.