Hemköp firar ett år på Kvarnholmen: "Har varit magiskt"

"Det är mycket kalas hos just nu", säger butikschefen inför deras 1-årsjubileum.

delningar

För ett år sedan öppnade man för första gången upp portarna till livsmedelskedjan Hemköp i Gesällen. Butiken med sina cirka 1 500 kvadratmeter butiksyta blev därmed den andra stora livsmedelsbutiken på Kvarnholmen.

– Det här året har varit både magiskt och skitkul. Vi har fått mycket uppskattning från kunderna på Kvarnholmen och själva kurvan på andelen kunder har bara gått rakt uppåt, säger Jenni Bremer, butikschef i Hemköp Gesällen

Egentligen invigdes butiken den 21a september 2017 och själva 1-årsjubileet har man lagt den 20e september 2018. Däremot var invigningsdatumet en torsdag och därför väljer man att mäta ett år från torsdag till torsdag. Men hur eller hur så smygstartade butiken firandet under onsdagen och kommer nu köra ända fram till på söndag.

– Vi kommer ha tävlingar i butiken som man måste komma till butiken för att delta i och till dem kommer det finnas massor med fina priser. Vi kommer ha dagserbjudanden varje dag den här veckan och olika leverantörer kommer även vara på plats och ställa ut.

Känner ni att man har hittat ett stadskoncept för Hemköp?

– Ja, tack vare alla kunder. De hjälper till genom att säga vad de saknar i butiken och då tar vi såklart hem det. Vi har fått en del stamkunder och det är just dem som ger oss alla den feedbacken. Kunderna gör att vi blir bättre så vi har verkligen hittat ett slags samarbete här sinsemellan.

– Och nästa vecka när Hemköp firar 60 år kommer vi bjuda på tårta och massor av erbjudanden i butiken, så det är mycket kalas hos just nu.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar