Het kroghelg i Kalmar: "Mycket omhändertagande"

Genrebild. - Foto: Dennis Johansson

Här är helgens krogrelaterade händelser.

delningar

Under den gångna helgen blev krogarna i Kalmar välbesökta, något som också resulterade i en del polisärenden.

– Det har varit mycket omhändertagande i helgen, säger Robert Loeffel, presstalesperson för polisen.

På måndagen hade nämligen flertalet anmälningar upprättats hos polisen. Det första gäller en man i 25-årsåldern som vid 01-tiden på fredagen stod med näsblod vid Harrys entré.

– Enligt poliserna på plats ska näsan ha sett väldigt sned ut. En man i 30-årsåldern pekades då ut, hördes på plats och är nu misstänkt för att ha slagit den målsägande i ansiktet, säger Robert Loeffel.

Ärende nummer två gäller en ringa misshandel, också på Harrys, där en målsägande i 20-årsåldern ska ha fått flera slag utdelade mot kroppen. Några synliga skador ska dock inte uppståt och någon misstänkt i ärendet har man inte heller. Detta ska ha inträffat vid 02-tiden på lördagen.

Det tredje ärendet gäller ett bråk mellan tre kvinnor på Nöjespalatset Sandra som ska ha inträffat vid 01-tiden på söndagen. En misstänkt kvinna ska ha slagit en annan kvinna i ansiktet och slitit den tredje i håret. Alla inblandade var i 20-25-årsåldern.

– Det är de två kvinnorna som anmäler. De ska inte ha fått några synliga skador och vad jag kan se så ska kvinnan inte ha omhändertagits, utan endast blivit utpekad på plats, säger Robert Loeffel.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar