Laddar

Hon blev Årets Nätängel

"Hon vägrar låta sig tystas av kroppskritiker och kräver av sina följare att hålla en bättre ton än hatarna i diskussioner," lyder motiveringen.

delningar

Sara Dahlström från Kalmar, som är chefredaktör på tidningen Hälsa & Fitness, prisades under torsdagen som Årets Nätängel Scenkonstmuseet i Stockholm.

Priset är instiftat av försäkringsbolaget mySafety och har delats ut för tredje året i rad. Utmärkelsen och priset hyllar, lyfter och belönar insatser som leder till en bättre ton på nätet.

– Sarah är en förebild för oss alla. Hon tar alltid fajten och hon tar den alltid på ett schysst sätt. Dessutom kräver hon av sina följare att de gör detsamma, vilket är en egenskap vi imponeras enormt av, säger PA Prabert, vice koncernchef på mySafety Försäkringar och juryordförande i Årets Nätängel.

Sara var nominerad tillsammans med Diego Martinez, Stina Wollter och Helena Mayer. Motiveringen till att Sara fick priset lyder:

Oavsett om hon bjuder på dans eller tyngdlyftning är budskapet alltid detsamma: älska dig själv. Som chefredaktör på Hälsa & Fitness och med bilder på sig själv i sociala medier är hon med och sprider en kroppspositivism som minst sagt smittar av sig. Hon vägrar låta sig tystas av kroppskritiker och kräver av sina följare att hålla en bättre ton än hatarna i diskussioner. En strongwoman som inte tar skit från någon, men lyfter skrot bättre än många.

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.