Laddar

Hon blev länets första babylycka: ”Hade precis passerat tolvslaget”

Samtidigt som fyrverkerierna förkunnade att år 2018 är här föddes den lilla Kalmartösen.

delningar

Bara minuter efter tolvslaget, samtidigt som fyrverkerierna målade nyårshimlen i färg, föddes länets första barn år 2018 på BB i Kalmar.

– Hon kom fyra minuter över, så klockan hade precis passerat tolvslaget. Förhoppningen var att den skulle hinna över, berättar den nyblivna mamman Rebecka Malm. 

Tillsammans med maken Björn Malm fick de då äntligen träffa sin lilla dotter, som egentligen var beräknad till den 23 december.

– Allt gick jättebra men det är omtumlande och lite overkligt så här i början. Annars känns det bra. Hon är väldigt lugn och snäll än så länge, säger Rebecka.

Den lilla guldklimpen har fortfarande inte fått något namn. Planen är att lämna BB under tisdagen och då åka hem till Linsdal där bröderna Linus, Laban och Liam väntar.

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.