Hon blir ny anläggningsansvarig: "Väldigt roligt"

Sex år inom gymkedjan – nu tar hon nästa steg. "Man får utmanas lite och stå på tårna igen".

delningar

Sedan den första juni har Anna Persson varit anläggningsansvarig på Malkars i Lindsdal. Men någon gröngöling är hon inte. Hon började jobba timmar på Malkars 2013 och har sedan tre år tillbaka haft en fast tjänst på gymkedjan.

Hon är bland annat inspiratör och medlemsrådgivare, men nu adderas även anläggningsansvarig till hennes cv.

– Det känns jättejättekul, sen har jag jobbat på Malkars länge, men detta blir nytt. Man får utmanas lite och stå på tårna igen. Det ska bli väldigt roligt att få ta hand om medlemmarna, säger hon.

Anna Persson blir ny anläggningsansvarig på Malkars Lindsdal.

Anna är född och uppvuxen i Mariestad men flyttade till Kalmar 2004. Och sedan tio år tillbaka bor hon i just Lindsdal. Och att få träffa medlemmarna och bygga ännu bättre relationer med dem även utanför gymmet är någonting som hon brinner för.

– Jag är välbekant med Lindsdal och med omgivningarna. Det blir en annan kontakt med medlemmarna och det ska bli extra kul att vara här av den orsaken också.

Hon har alltid gillat att träna och som ung var det främst tennis som gällde.

– Jag gillar att känna mig nöjd efteråt och få massa ny energi som gör mig glad.

Anna Persson blir ny anläggningsansvarig på Malkars Lindsdal.

Vad känner du att du kan tillföra?

– Framförallt tror jag att den nära kontakten med medlemmarna kommer att betyda mycket, att de känner igen mig och kan känna en trygghet i det. Sen är jag en person med mycket energi och som vill göra saker, jag tror att det kommer att bli ett bra samarbete med alla grymma kollegor som jobbat här länge.

Malkars Lindsdal har funnits sedan 2006 och räknas därmed in som ett av gymkedjans äldsta gym, något som också ligger Anna varmt om hjärtat.

– Det är kul att se hur gymmet utvecklas och många av medlemmarna är verkligen inkörda och hemma här. Men det är också roligtul att vi hela tider ser till att hitta nya grejer och utvecklas.

Finns det något som du skulle vilja ändra på direkt?

– Det är klart jag har lite idéer som vi ska jobba mot. Men eftersom jag är helt ny på tjänsten så måste jag lyssna in lite vad medlemmarna och inspiratörerna har att säga, vi ska inte dra på för stora växlar. Vi vill hela tiden stå på fötterna och vara i framkant, relationen med medlemmarna betyder otroligt mycket.

Men trots sin nya tjänst kommer Anna fortfarande att dyka upp på Malkars VästraMalkars City och de andra anläggningarna

– Jag har mina andra bitar kvar också vilket också är roligt såklart. Man blir lite spindeln i nätet och delaktig i allt.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar