Laddar

Hon ordnar nyårsfirande för ensamma: ”Vill ge tillbaka”

Ingen ska behöva vara ensam på nyårsafton – det anser Ann Nilsson. Nu ordnar hon ett kalas dit alla är välkomna.

delningar

Hon opererades den 20 december och hade därför varken tid eller ork att styra med allt inför julen. Via Facebook fick hon kontakt med en främmande familj – varpå Ann Nilsson och hennes två barn bjöds hem till dem för att fira jul.

– Det var vi och en annan familj som firade tillsammans med den här familjen. Vi hade supertrevligt och pratade om allt mellan himmel och jord, säger tvåbarnsmamman Ann Nilsson, 49, från StrandskogenÖland.

Nu hoppas hon kunna bidra till att andra familjer inte ska behöva sitta ensamma hemma på nyårsafton.

– Jag vill ge tillbaka lite och hoppas att några barnfamiljer eller familjer med ungdomar nappar på det här. Jag tänker att man tar med sig det man vill ha, så kör vi lite knytkalas helt enkelt och har det trevligt tillsammans.

Det finns dock ett krav. Ingen alkohol får förtäras.

– Vi ska ha det helt alkoholfritt. Barn ska inte behöva uppleva berusade föräldrar och vi har det mottot hemma att vi ska vara bra förebilder för våra barn och ungdomar.

Vilka får komma? – Vem som helst, egentligen. Men det vore väldigt kul om det kom lite barnfamiljer eller unga.

Hur anmäler man sitt intresse? – Det är bara att ta kontakt med mig via Facebook eller per telefon.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.