Laddar

Hyllad vintagebutik till salu

"Jag hoppas att en driven och passionerad själ väljer att fortsätta driva den vidare", säger Madeleine Petersson.

delningar

Tre år har gått sedan Madeleine Petersson öppnade vintagebutiken BonbonsSmålandsgatanMalmen. Butiken, som inriktar sig på möbler, kläder och inredningsdetaljer, har under sin korta levnadstid uppmärksammats i tidningar, bloggar och på sociala medier. Nu ska den säljas.

– Jag vill så gärna att Bonbons ska finnas kvar, Kalmar behöver en sådan butik. Jag hoppas att en driven och passionerad själ väljer att fortsätta driva den vidare, säger Petersson.

En eventuell köpare får ta över konceptet Bonbons där sortiment, lager, webbshop och konton på sociala medier ingår. Skulle köparen även vara intresserad av att driva den fysiska butiken vidare kan det finnas möjlighet till det.

– Jag kommer sakna känslan av att välja ut och köpa in alla fina saker, det är som julafton när produkterna kommer in till butiken och man packar upp allt. Men mest så kommer jag att sakna alla fina kunder. Jag har lärt känna så otroligt många härliga människor under dessa åren, samtidigt som jag lärt mig hur det funkar att driva butik och webbshop, säger Petersson, som nu ska starta digital mediabyrå.

– Jag startar tillsammans med vännen Sofia (Ekholm). Vi ska hjälpa små och stora företag med deras digitala marknadsföring, skapa strategier och relevant innehåll till deras sociala medier till exempel foton, filmer och texter.