Laddar

Hyllat band blir delägare i anrik nöjeskrog: ”Kunde inte motstå”

På måndagen fick Restaurang Sandra nya delägare.

delningar

Nyligen kunde 24Kalmar berätta att det hyllade lokala bandet 2 Blyga Läppar skulle hyra en helt egen Finlandsfärja för en 24-timmarskryssning.

Nu kommer nästa satsning – bandet har blivit delägare i nöjeskrogen Restaurang Sandra. ”Ett erbjudande vi absolut inte kunde motstå”, skriver bandet på sin Facebooksida.

Genom åren har bandet haft en rad fullsatta spelningar på krogen och nu går man ett steg längre i sitt samarbete. I sitt uttalande skriver 2 Blyga läppar att man vill använda den kompetens man har samlat på sig efter sina turnéer.

– Det har gett oss kunskap och ett enormt sug att få praktisera detta på ett alldeles eget ställe. En plats vi själva är uppväxta på, en hemmaplan, en egen borg.

Man blir delägare tillsammans med nuvarande ägaren Anders Blomqvist.

– Vår roll i Sandra blir det vi älskar, underhållning. Vi ska vara med och sätta Kalmar på nöjeskartan med både svenska och internationella akter, säger 2 Blyga läppar.

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.