Laddar

Hyllat band gästar Stadsfesten

Det är nu beslutat att det kritikerrosade bandet kommer till Kalmar Stadsfest.

delningar

Det är P3:s musikredaktörer som varje månad utser en artist eller ett band till Framtidens artist. För att erhålla denna utmärkelse måste musikredaktörerna kunna se att bandet eller artisten, trots att de är ganska nya, inom ett år kommer att vara en självklar del inom musikens värld och detta har bandet The Magnettes uppnått. Nu kommer de för att spela på Stadsfesten.

The Magnettes har inte bara slagit igenom i Sverige och gjort sig populära för en stor publik vid spelningar i bland annat Almedalen. De har även turnerat i USA, där de även har fått skivkontrakt, och uppträtt i Spanien och England. Deras debutalbum heter ”Ugly Youth” och det har fått många positiva recensioner. Bland annat skriver den nätbaserade musikrecensent-tidningen God is in the TV zine att: ”Between them, they have built a philosophy of life strong enough to influence a generation.”

Bandets medlemmar Sanna Kalla, Rebecka Digervall och Thomas Bäcklund Thuneström är alla från Pajala och i sommar och höst väntas de turnera runt om i Sverige. Dessutom kommer man att kunna följa Sanna Kallas och Rebecka Digervalls videoblogg Min Squad på SVT.

Det är Talent Coach som har bjudit in The Magnettes till Stadsfesten. De kommer att spela innan Rebecca & Fiona runt klockan 20.30 den 12 augusti.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Mobilen tar plats i vår vardag

I dagens samhälle reagerar vi nästan mer på om någon inte pillar på sin mobil, än om man är upptagen med den.