Laddar

ICA Maxi Kalmar bäst på sälj i Sverige

Under företagets riksträff i Stockholm fick Kalmarbutiken utmärkelsen "årets säljraket".

delningar

Det betyder att ICA Maxi Kalmar är den Maxi-butik i Sverige som haft störst säljframgånger under det gånga året.

– Vi har två ledord, glädje och tillsammans, och det är något vi försöker jobba med varje dag tillsammans med våra medarbetare, säger Anders Wedin, butikschef på ICA Maxi Kalmar till Barometern.

Anders Wedin tror också framgångarna har fått en det nya kaféet, den ombyggda delikatessen, längre öppettider och stora prissänkningar. Han berömmer även ICA-handlaren Patrick Wiberg och hans arbete.

– Patriks ledarskap och duktiga medarbetare har bidragit till den här försäljningsframgången. Jag är jätteglad och stolt över att få ett sådant här pris, säger Anders Wedin till Barometern.

Den officiella motiveringen till priset blev följande:

Som nytillträdd handlare i en väl etablerad butik har Patrick Wiberg med sitt entreprenörskap och sin entusiasm inspirerat medarbetare till att göra en mängd olika insatser på kort tid, vilket har lett till stora försäljningsökningar två år i rad.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.